Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Houten, hoofdvestiging Amstelveen
Mogelijk lek in het rioolstelsel Redactie, 6 februari 2024
Als ervaren rioleringsbedrijf, helpen wij u zo van uw rioolstank af in Houten!

Indien er in uw huis een onaangename rioolgeur blijft hangen, kan dit wijzen op problemen met de rioolleidingen. Indien nodig kunt u beginnen met het controleren of er een verstopping is in een van de afvoeren of de sifons. Door de sifons schoon te maken, kunt u mogelijk de geur laten verdwijnen. Als de geur echter aanhoudt, kan er sprake zijn van een lek in het rioolstelsel.

Het is verstandig om onmiddellijk een gespecialiseerd rioleringsbedrijf in te schakelen om het probleem op te sporen en te verhelpen, om verdere schade te voorkomen. Ze zijn goed getraind, hebben uitgebreide ervaring en maken gebruik van moderne apparatuur om de werkzaamheden veilig en efficiënt uit te voeren. U kunt op de professionals vertrouwen, zij nemen het probleem van u over en zorgen ervoor dat het opgelost wordt zonder dat u zelf iets hoeft te doen.

Hoe komt het dat uw rioolleidingen stinken?

Als er een onaangename geur uw woning binnendringt, kan dit duiden op problemen met uw rioolleidingen en de verschillende oorzaken van stankoverlast. Verschillende factoren kunnen bijdragen aan rioollucht in uw huis:Het kan zijn dat de riolering in uw woning beschadigd of verzakt is door werkzaamheden, met als gevolg dat er scheuren ontstaan in de riolering en rioollucht in uw woning kan komen.

Wat veroorzaakt het probleem: verstopping in de afvoer

Als het water niet goed wegloopt in uw doucheputje of vaatwasser, kan dit duiden op een verstopte leiding. Als het water niet goed wegloopt in uw doucheputje of vaatwasser, kan er sprake zijn van een verstopte leiding. Als het water niet goed wordt afgevoerd, kunnen er nare geuren in uw huis blijven hangen.

Het kan ook gebeuren dat niet een leiding, maar het riool zelf, verstopt raakt. Vraag in dat geval je buren of zij ook last hebben van een verstopping in het riool. Als dit het geval is, neem dan contact op met uw gemeente om verdere hulp te ontvangen.

Mogelijk een lek in uw leidingstelsel

Als er sprake is van een lekkage in uw afvoer, kan vervuild water en de bijbehorende onaangename geur uw woning binnendringen. Hierdoor kan er sprake zijn van hinderlijke stank en uiteindelijk van waterschade. Daarom is het belangrijk om een ​​erkend rioleringsbedrijf in te schakelen om schade te voorkomen.

Zorg ervoor dat de afvoer van uw woning correct kan ontluchten

Zorg dat de lucht in uw afvoer goed kan doorstromen. De meest voorkomende manier hiervoor is een pijp die naar het dak van uw huis leidt. Als deze pijp niet goed aangesloten of verstopt zit dan kan de rioollucht in je woning terechtkomen.

Houd de afvoer goed door regelmatig gebruik te maken van de afvoer

Het waterslot, dat ook bekend staat als stankslot of sifon, voorkomt dat de rioollucht via de wc-afvoer uw woning binnendringt. Wanneer een afvoer gedurende lange tijd niet wordt gebruikt, kan het waterslot uitdrogen, waardoor de rioollucht onbelemmerd uw woning kan binnenkomen. Het is belangrijk om regelmatig water door de afvoeren te laten lopen om te voorkomen dat dit gebeurt.

Voorkom dat er onaangename geuren uit uw riolering komen

Er zijn verschillende redenen waarom uw woning een rioollucht kan hebben. Etensresten, zeepresten of aangekoekt vuil kunnen vaak leiden tot verstoppingen. Door uw afvoerputjes regelmatig schoon te houden, kunt u eventuele verstoppingen voorkomen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1108

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!