Direct een rioleringsbedrijf nodig in Houten?Bel 085 106 1108Of vul het formulier in

Ontstoppen

Wij staan in Houten voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Houten, hoofdvestiging Amstelveen

Oorzaak achterhalen

U kunt toekomstige rioolverstoppingen voorkomen door uzelf te informeren over mogelijke oorzaken. Voordat we het riool daadwerkelijk gaan ontstoppen, kan een rioolinspectie nodig zijn. Zo kunnen we de precieze oorzaak van de verstopping achterhalen en een passende oplossing vinden. Door dit te onderzoeken, kunnen we de werkelijke oorzaak vaststellen en een passende oplossing bieden.

Mocht u last hebben van een verstopping in Houten of naburige steden, dan kunt u ons bereiken om het probleem te verhelpen! Ons doel is om een afspraak met u in te plannen zodat u niet te lang met de verstopping hoeft te blijven zitten. Neem contact op met J.G. Riooltechniek via 085 106 1108 om een afspraak met ons in te plannen.

J.G. Riooltechniek: de ervaren rioleur voor Houten en omliggende gebieden bij een verstopte gootsteen!

Verschillende factoren kunnen leiden tot een verstopping in het riool. Het kan voorkomen dat het riool verzakt door de vele regenval. Het is mogelijk dat er veel vuil ophoopt op een moeilijk te bereiken plek, zoals een bocht, en daardoor een verstopping ontstaat.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Meestal tracht men eerst zelf de verstopping te verhelpen door middel van een plopper of ontstoppingsvloeistof. Mocht dit niet blijken te werken, kan je J.G. Riooltechniek in Houten contacteren om de verstopping voor jou op te lossen. Om de verstopping op te lossen, zal J.G. Riooltechniek diverse technieken inzetten, afgestemd op het type verstopping.

Ons streven is om de hinder zoveel mogelijk te verminderen, omdat we weten dat een rioollucht erg onaangenaam kan zijn. Onze eerste stap is het ontstoppen van de leidingen met behulp van een verenmachine. Deze machine is speciaal ontworpen voor leidingen met een kleine diameter. Indien deze methode niet het gewenste resultaat geeft, zullen wij meestal de hogedrukreiniger gebruiken.

Over ons

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1108

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over J.G. Riooltechniek

J.G. Riooltechniek is een gespecialiseerd rioleringsbedrijf, waarbij onze professionals voornamelijk worden ingezet bij diverse verstoppingen. Of het nu gaat om een verstopte vaatwasser, een verstopt doucheputje, een verstopping in het toilet of een verstopte regenwaterafvoer, wij staan paraat om deze problemen op te lossen. Dankzij onze vakmannen met jarenlange ervaring, kunnen we moeiteloos elke type leiding, afvoer en riool ontstoppen.


Logo van VCA
VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!