Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Houten, hoofdvestiging Amstelveen

Gootsteen ontstoppen in Houten

Het dagelijkse gebruik van de gootsteen omvat het schoonmaken van de vaat, het wassen van uw handen en het afgieten van water tijdens het koken. Het is erg vervelend wanneer dit gebeurt, wanneer het verstopt raakt en niet meer doorstroomt en daardoor kunt u de gootsteen niet gebruiken. Als u niet in staat bent om de verstopping zelf op te lossen, kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om dit voor u te verhelpen.

Het is begrijpelijk dat het vervelend kan zijn wanneer uw gootsteen verstopt raakt en we zullen ons uiterste best doen om snel bij u langs te komen. Samen kunnen we een afspraak inplannen om het probleem snel te verhelpen. U kunt ons bereiken op 085 106 1108. Afhankelijk van de situatie maken wij gebruik van verschillende middelen om verstoppingen te verhelpen.

Mogelijke oorzaken verstopte gootsteen

Verschillende omstandigheden kunnen leiden tot een verstopping in de gootsteen. Verschillende dingen worden vaak door de gootsteen in de keuken gespoeld, bijvoorbeeld zeepresten van het handen wassen. Daarbij worden er ook geregeld etensresten weggespoeld in de afvoer. Deze etensresten bevatten vaak vetten die achterblijven in de afvoerbuizen, wat kan leiden tot verstoppingen.

Als de afvoerbuizen verstopt raken door vet dat aan de randen blijft kleven, zal dit zorgen voor een vernauwde doorgang. Wanneer de afvoerbuizen zijn verstopt door ophopingen van vet, zal het afvoerwater niet meer goed of helemaal niet meer kunnen weglopen. Wanneer dit zich voordoet bij u, is het verstandig om J.G. Riooltechniek te benaderen om dit probleem voor u te verhelpen.

J.G. Riooltechniek: de ervaren rioleur voor Houten en omliggende gebieden bij een verstopte gootsteen!

Zelf de gootsteen ontstoppen

Sommige verstoppingen zijn zelf op te lossen, al is dat soms voor kortere periode. Als het namelijk gaat om een diepliggend probleem, zult u daar een rioleringsbedrijf voor moeten inschakelen. U kunt ervoor kiezen om de verstopping zelf aan te pakken met behulp van een ontstoppingsveer, plopper of soda spoeling. Het is van belang om goed op te letten dat de afvoerbuizen niet beschadigd raken door verkeerd gebruik van een van de middelen.

Toch een professional inschakelen?

Indien de poging om de afvoer zelf te ontstoppen niet succesvol is geweest of als de verstopping binnen korte tijd terugkeert, Voor een verstandige keuze schakelt u J.G. Riooltechniek in. Wij werken professioneel en maken gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor wij de verstopping snel kunnen verhelpen. Wij zorgen ervoor dat de werkplek altijd netjes en schoon wordt achtergelaten, zodat u meteen weer gebruik kunt maken van de gootsteen. Voor het maken van een afspraak, bel 085 106 1108.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Houten
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1108

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor gootsteen ontstoppen?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!