Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Houten, hoofdvestiging Amstelveen

Afvoer ontstoppen Houten

Soms kunt u zelf een verstopt riool verhelpen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Echter, in eerste instantie is het cruciaal om te weten waar de verstopping zich precies bevindt. U hebt gemerkt dat er een verstopping is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is handig om dit ook bij andere afvoeren te controleren om te zien of het probleem zich beperkt tot deze specifieke afvoer of dat het elders ook voorkomt. Als het water goed doorstroomt bij de andere afvoeren, duidt dit op een specifiek probleem bij deze afvoer. Als het water echter ook bij de andere afvoeren niet goed doorloopt, is het verstandig om J.G. Riooltechniek te benaderen.

Als er sprake is van een dieperliggend probleem in de afvoer, kunt u mogelijk een borrelend geluid horen in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Het kan zijn dat bij een complete verstopping het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Dit is echter niet te zeggen zonder dat de erfscheidingsput is gecontroleerd. Als u weet waar deze put zich bevindt, heeft u de mogelijkheid om deze te controleren. In het geval dat er water in de scheidingsschacht aanwezig is, is de gemeente verantwoordelijk voor het probleem. Wanneer de put droogstaat, duidt dit op een probleem in uw eigen riolering.

J.G. Riooltechniek: de ervaren rioleur voor Houten en omliggende gebieden bij een verstopte gootsteen!

Zelf de afvoer ontstoppen

Indien u merkt dat uw riool verstopt is, kunt u zelf proberen dit probleem te verhelpen. Er zijn diverse manieren om dit te doen, zoals het gebruik van een plopper of soda. Leg de plopper op de afvoer en beweeg heen en weer met voldoende kracht, herhaal dit een aantal keer. Maak de afvoer schoon door er een emmer water doorheen te spoelen. Hierdoor kunt u ook testen of de ontstopping succesvol verwijderd is.

Als u te maken krijgt met lichte verstoppingen, kunt u soda gebruiken om het probleem aan te pakken. Kook een volle waterkoker en giet het hete water zorgvuldig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Plaats een half kopje soda in de afvoer en verdeel het gelijkmatig. Voeg daarna een kopje azijn toe aan de soda. De combinatie van deze ingrediënten leidt tot een krachtige reactie. Laat het mengsel ongeveer een kwartier inwerken. Zet nogmaals een volle waterkoker aan en giet de inhoud, zodra deze is gekookt, door de afvoer. Op deze manier wordt de afvoer weer vrijgemaakt van eventuele overblijfselen en kun je meteen zien of de maatregel heeft gewerkt.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Houten

Indien het zelf ontstoppen van de afvoer niet succesvol is geweest of als u het liever direct aan de specialist overlaat, kunt u met ons in contact komen. Met onze expertise en de modernste apparatuur bieden wij diverse oplossingen om de verstopping voor u op te lossen. Als u ons wilt inschakelen, kunt u ons bereiken via 085 106 1108. Wij zullen u direct van dienst zijn en de verstopping zo snel mogelijk verhelpen.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Houten
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1108

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!