Teamfoto J.G. Riooltechniek

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Houten voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Houten, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Houten

Bent u van plan een woning te bouwen of te verbouwen of moet uw riool worden vervangen? Indien u hierbij hulp nodig heeft, kunt u vertrouwen op de expertise van onze vakmannen bij J.G. Riooltechniek. Onze materialen zijn van goede kwaliteit en we hebben alle nodige kennis in huis om de klus naar tevredenheid te klaren. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

De meeste riolering is onzichtbaar, verborgen onder de vloer of in de muur. Daarom is het extra belangrijk om deze taak goed uit te voeren of te vervangen, anders zult u gedwongen zijn om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Met zorg en nauwkeurigheid zorgen wij ervoor dat uw riolering nog vele jaren probleemloos blijft werken.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

In veel oude huizen zijn nog steeds gresbuizen te vinden. Als er bijvoorbeeld een lek optreedt in een oude gresbuis, willen veel mensen graag weten of het mogelijk is om deze te vervangen door een PVC buis zonder dat de complete riolering vernieuwd hoeft te worden. Geen zorgen, bij ons maken we gebruik van speciale overgangsstukken zodat u niet de hele riolering hoeft te vervangen.

Bij een rioollekkage in een riolering met gresbuizen is het echter wel verstandig om een rioolinspectie uit te voeren. Door middel van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te onderzoeken en zo de conditie van de leidingen vast te stellen. Als de staat van de gresbuis riolering van slechte kwaliteit is, kan het verstandig zijn om het gehele riool te vervangen.

Riolering vervangen in Houten

Indien lekkages op meerdere plekken in uw woning optreden en u uw riolering wilt laten vervangen of dergelijke problemen in de toekomst wilt voorkomen, kunt u rekenen op de expertise van J.G. Riooltechniek. Als u uw volledige riool wilt laten vervangen, staat J.G. Riooltechniek voor u klaar. Neem gerust contact met ons op via 085 106 1108 voor een passend advies met betrekking tot uw riolering.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Houten
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1108

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!