Teamfoto J.G. Riooltechniek

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Houten voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Houten, hoofdvestiging Amstelveen

Badkamer ontstoppen in Houten

In de badkamer zijn er vaak meerdere afvoeren te vinden. Het kan gebeuren dat een van deze afvoeren verstopt raakt, wat natuurlijk erg vervelend kan zijn. Het kan zijn dat enkel het doucheputje verstopt zit maar het kan ook zijn dat de verstopping dieper zit waardoor het water in de toilet en wastafel ook niet meer wegloopt. In dat geval is het aan te raden om J.G. Riooltechniek te contacteren.

Wanneer er sprake is van diepgaande rioolproblemen, zijn agressieve middelen helaas de enige keuze voor particulieren. Echter, deze middelen kunnen vaak meer schade veroorzaken dan oplossen. Mogelijk worden de rioleringsbuizen aangetast en kunnen ze beschadigd raken. Hierdoor neemt de kans op lekkages toe, wat alleen maar extra problemen met zich meebrengt. Wanneer u te maken heeft met diepgaande rioolproblemen in de badkamer, staan wij voor u klaar! Onze specialiteit ligt bij het oplossen van verstoppingen. Aarzel niet en bel ons op 085 106 1108, wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Oorzaken problemen badkamer

In de badkamer ontstaan regelmatig verstoppingen door het gebruik van verzorgingsmiddelen. Haren zijn een veelvoorkomende boosdoener. Telkens wanneer u de douche en wastafel gebruikt, zal er nieuw vuil toegevoegd worden aan de leiding. Dit zal ervoor zorgen dat de leiding langzaam verder dichtslibt en uiteindelijk volledig verstopt raakt. Wij kunnen u uiteraard helpen bij een verstopping in de badkamer. Maar het voorkomen van een verstopping is nog beter.

Wil je verstoppingen in de badkamer voorkomen? Zorg er dan voor dat je regelmatig de putjes schoonmaakt en na het douchen de haren verwijdert. Een kleine aanpassing kan tot grote besparingen leiden. Het is vaak mogelijk om een beginnende verstopping in de badkamer te verhelpen door de putjes schoon te maken.

Verhelpen ontstopping badkamer

Mocht u zelf niet in staat zijn om het probleem op te lossen, dan kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om de ontstopping voor u te verhelpen. Bel ons op 085 106 1108 en we zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk bij u langs te komen. We begrijpen namelijk hoe vervelend het is om uw badkamer niet goed te kunnen gebruiken. Dankzij onze ruime ervaring hebben wij de kunde om de verstopping vaak snel en adequaat te verhelpen.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Houten
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1108

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!