Rioollekkage

Een rioollekkage wordt meestal opgemerkt door rioollucht in huis of natte bruine plekken op het plafond of op de muur. Eigenlijk is het dan al te laat en heeft u schade aan uw woning opgelopen. Het is dan ook belangrijk om snel actie te ondernemen en de lekkage op te sporen. U kunt zelf een de leidingen controleren alvorens u een rioolexpert inschakelt. Vermoedt u dat een van de leidingen achter de wand lekt? In dat geval kan een rioolexpert u helpen. Attack Riool kan u in Houten en omgeving in ieder geval uit de brand helpen.

Rioolvliegjes in huis?

Ziet u kleine grijze vliegjes in uw badkamer of toilet zitten? De aanwezigheid van deze rioolvliegjes of ook wel latrinevliegjes of motmuggen genoemd kan ook duiden op een rioolprobleem. Meestal bevindt dat rioolprobleem zich in de kruipruimte van uw woning. Wanneer er een lekkage ontstaat lekt water op de grond van de kruipruimte. De sliblaag die daar ontstaat is een perfecte voedingsbodem voor de eitjes van de rioolvliegjes. De vliegjes die daar uitkomen kunnen zich vervolgens makkelijk verspreiden door uw woning. Rioolvliegjes planten zich snel voort en het is dan ook verstandig om een rioolexpert in te schakelen om de oorzaak van het probleem op te lossen.

Rioollekkage verhelpen in Houten

In Houten en omgeving is Attack Riool dé specialist op het gebied van rioollekkages. Onze installateurs zijn goed opgeleid en werken nauwkeurig. Wij vinden het belangrijk dat er kwalitatief werk wordt geleverd. Dit betekent dat niet alleen het probleem opgelost wordt, maar dat het in de toekomst ook voorkomen wordt. Lekkages brengen vaak schade mee aan uw woning. Wij zorgen ervoor dat die schade beperkt blijft en dat uw woning snel weer op orde is. Wij geven u vervolgens graag advies over rioolproblemen en hoe deze te voorkomen. Maak gerust een afspraak, dan bespreken we de mogelijkheden met u. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 085 - 106 11 08 of u kunt het contactformulier invullen.