Riolering aanleggen en vervangen

Ook voor de aanleg of vervanging van uw riolering kunt u bij Attack Riool terecht. Gaat u verbouwen of laat u een volledig nieuwe woning bouwen? Niet alleen bij verbouwingen is aanleg of vervanging van het riool noodzakelijk. Ook bij een verouderd rioolsysteem kan vervanging nodig zijn. Schakel een professioneel bedrijf in om dit voor u te doen. Voordat wordt begonnen met leggen moeten de omstandigheden in kaart gebracht worden. Zodra de mogelijkheden duidelijk zijn kan het plan uitgevoerd worden.

Vervanging riool

Voordat alles wordt opengebroken, moet er eerst bevestigd worden dat het riool toe is aan vervanging. Met camera inspectie kan nauwkeurig worden bekeken in welke staat de leidingen verkeren. In sommige gevallen is rioolrenovatie sneller en makkelijker dan het vervangen van het rioolsysteem. Rioolvervanging is net zoals het aanleggen van het riool namelijk een heel project. Er moet zeer zorgvuldig gewerkt worden. Gebeurt dit niet, dan bestaat de kans dat u na een tijdje last krijg van problemen, zoals verstoppingen en stankoverlast. Al het gedane werk moet dan weer grondig gecontroleerd en gerepareerd worden.

Professionele rioolexpert

In Houten en omgeving kunt u voor alles op het gebied van riolering bij ons recht. Wij hebben al heel wat rioolsystemen aangelegd. Wij kunnen fouten en andere problemen hierdoor voorkomen. Voordat wij aan de slag gaan, maken wij altijd een overzicht van de omstandigheden, zodat we precies weten binnen welke kaders we te werk moeten gaan. Heeft u last van wateroverlast in uw tuin? Ook voor de aanleg van een drainagesysteem kunt u bij ons terecht.